Day: January 22, 2020

Име : Андреј Презиме : Кировски Висина : 1,86 м Teжина : 82 кг Позиција : Одбрана Поранешни клубови : ФК Вардар, ФК Динамо Загреб, ФК Сесвете, ФК Каменица Саса ФК Каменица Саса (сезона 2019/20) : Настапи – 13 Жолти картони – 1 Црвени картони – / Голови – 1 Оценка : 10

Read More