Day: February 3, 2020

Сениорскиот тим на ФК Каменица Саса ги отвори вратите за талентираните младински фудбалери на клубот. Фудбалерите на младинските категории Стефче Антовски, Андреј Таковски и Валери Стаменов се “прекомандувани” во сениорскиот тим на ФК Каменица Саса. Убаво е кога младите фудбалери добиваат шанса и во наредниот период уште некој “младинец” ќе биде “прекомандуван” во сениорскиот тим…

Read More

ФК Каменица Саса денес на Градскиот Стадион во Македонска Каменица го одигра првиот подготвителен натпревар пред почетокот на пролетниот дел од ВМФЛ-Исток, сезона 2019/20. Возрасниот мудрец Мите Митев, денес “фудбалски експериментираше” со составот и оправдано шанса добија многу фудбалери. ФК Каменица Саса натпреварот го почна со “Спајдермен” на голот, “педантниот” Кировски, “железниот” Миленковски, “повратникот” Додевски…

Read More
0 Uncategorized 715 Views