Сениорскиот тим на ФК Каменица Саса продолжува со давање шанса на талентираните младински фудбалери на клубот. Голманот на пионерскиот тим на ФК Каменица Саса е “прекомандуван” во сениорскиот тим на ФК Каменица Саса. Да му посакаме успешна сезона на нашиот голман Дарко Донев.

Дарко Донев – Голман
Висина 1,80 м, Тежина 70 кг
Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *