Лошите временски услови во Република Бугарија го откажаа пријателскиот натревар помеѓу екипите на ФК Ќустендил и ФК Каменица Саса. Наредниот натпревар којшто е на распоредот на пријателски натпревари пред отпочнувањето на втората полусезона од ВМФЛ-Исток, сезона 2019/20, ФК Каменица Саса го игра во Сабота, на домашен терен, со екипата на Силекс од Кратово.


Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *