Day: February 8, 2020

Нашите миленици, фудбалерите на ФК Каменица Саса, денес на Градскиот Стадион во Македонска Каменица го одиграа вториот пријателски меч од подготвителниот период пред почетокот на пролетниот дел од ВМФЛ-Исток, сезона 2019/20. Тренерот на ФК Каменица Саса Мите Митев може да биде задоволен од она што го прикажаа фудбалерите на ФК Каменица Саса на денешниот натпревар….

Read More