Day: February 11, 2020

ФК Каменица Саса му го честита роденденот на нашиот прекрасен одбранбен фудбалер Андреј Кировски и му посакува многу здравје, среќа и радости а фудбалски му посакува да игра во истата форма како и досега. СРЕЌЕН РОДЕНДЕН АНДРЕЈ 😉

Read More