ФК Каменица Саса му го честита роденденот на нашиот прекрасен одбранбен фудбалер Андреј Кировски и му посакува многу здравје, среќа и радости а фудбалски му посакува да игра во истата форма како и досега.

СРЕЌЕН РОДЕНДЕН АНДРЕЈ 😉

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *