Day: February 12, 2020

ФК Каменица Саса продолжува со своите подготвителни натпревари пред почетокот на вториот дел од ВМФЛ – Исток, сезона 2019/20. Денес во Виница, ФК Каменица Саса беше подобра од Слога од Виница и славеше со 2:1. Стрелци на головите на натпреварот беа фудбалери на ФК Каменица, еден поранешен и двајца сегашни. Слога од Виница го отвори…

Read More