Day: February 15, 2020

Нашите миленици, фудбалерите на ФК Каменица Саса денес се поразени од Вихрен Сандански, Република Бугарија со 3:0. “Возрасниот мудрец” Мите Митев за Бугарија отпатува со следниот состав : Дејан Силјановски Мики Ѓеоргиевски Ален Миленковски Андреј Кировски Виктор Марковски Андреј Таковски Виктор Пешевски Даниел Гоцевски Никола Божинов Валери Стаменовски Никола Јовановски Mитар Соколовски Христијан Николовски Горан…

Read More