Day: February 22, 2020

Започна и последниот подготвителен натпревар за ФК Каменица Саса пред почетокот на вториот дел од ВМФЛ-Исток, сезона 2019/20. Во овие моменти во Штип, ФК Каменица Саса и гостува на Брегалница Штип. “Рударите” отпатуваа за Штип со следниот состав : 1. Дејан Силјановски2. Мики Ѓеоргиевски3. Кристијан Додевски4. Андреј Кировски5. Виктор Марковски6. Ален Миленковски7. Виктор Пешевски8. Ненад…

Read More