Day: February 27, 2020

Шампионскиот тим на Доминик Тенев “го доби” скопски Вардар за противник во полуфиналето на Купот на Македонија за Петлиња. Талентираните фудбалери на Доминик Тенев борбата за пехарот ја почнуваат на 17-ти Март во Македонска Каменица, кога што ќе го пречекаат скопски Вардар. Во другиот натпревар копјата ќе ги вкрстат ФК Кул Здравје – ФК Шкупи….

Read More