Day: February 28, 2020

Од утре и официјално започнува пролетниот дел од сезоната 2019/20 за Фудбалскиот Клуб Каменица Саса. Сениорите на ФК Каменица Саса утре со почеток во 14:00 играат со екипата на Тиквеш во Велес, а нашите надежи, пионерите и помладите пионери играат во Недела во Пехчево со соодветните екипи на Кит-Го со почеток од 12:00 часот, односно…

Read More