Day: February 29, 2020

Сениорскиот тим на ФК Каменица Саса е понижен во Велес во првиот натпревар од пролетниот дел од Втората Македонска Фудбалска Лига – Исток. И покрај тоа што многу работи им се поклопија на нашите миленици како што беше неиграњето пред повеќеилјадна публика во Кавадарци, сепак нашите миленици не беа ни малку на висина на задачата,…

Read More