Day: March 1, 2020

Започна пролетниот дел од сезоната 2019/20 и за нашите младински категории. Денес во Пехчево, нашите надежи играа натпревари со соодветните екипи на Кит-Го. Помладите пионери одиграа нерешено, а пионерите со победа се враќаат за Македонска Каменица. Ова се резултатите и стрелците : ФК Кит-Го – ФК Каменица Саса (помлади пионери) – 1:1 (стрелец – Михаел…

Read More