Започна пролетниот дел од сезоната 2019/20 и за нашите младински категории. Денес во Пехчево, нашите надежи играа натпревари со соодветните екипи на Кит-Го. Помладите пионери одиграа нерешено, а пионерите со победа се враќаат за Македонска Каменица.

Ова се резултатите и стрелците :

ФК Кит-Го – ФК Каменица Саса (помлади пионери) – 1:1 (стрелец – Михаел Воинов)

ФК Кит-Го – ФК Каменица Саса (пионери) – 0:3 (стрелци – Иван Багевски, Валери Стаменов и голманот Дарко Донев од пенал)

Честитки момци ! 😉

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *