Day: March 2, 2020

Пионерите на ФК Каменица Саса ја подобруваат својата форма од натпревар во натпревар. Резултат на тоа е 4 натпревари без пораз, односно 2 победи и 2 нерешени натпревари и гол разлика 4:0. Цели 360 минути нашите надежи немаат примено гол, за тоа е и тоа како заслужен нашиот голман Дарко Донев кој не само што…

Read More