Day: March 3, 2020

ФК Каменица Саса ја очекува богат фудбалски викенд. Сениорите ја пречекуваат ФК Плачковица во Сабота на Градскиот Стадион во Македонска Каменица. Пионерите и помладите пионери ден потоа играат со истиот противник на Градскиот Стадион во Македонска Каменица со почеток од 12:00 односно 14:00 часот. Петлињата и помладите петлиња го започнуваат првенството во гости во Недела….

Read More