Day: March 15, 2020

ФК Каменица Саса му го честита роденденот на нашиот фудбалер од средниот ред Никола Божинов и му посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат. Истовремено, на Никола му посакуваме многу успешни настапи во зелено-црниот дрес, многу успешни дриблинзи и асистенции, многу голови и победи. Секое добро, Никола ! 😉

Read More