ФК Каменица Саса му го честита роденденот на нашиот фудбалер од средниот ред Никола Божинов и му посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат. Истовремено, на Никола му посакуваме многу успешни настапи во зелено-црниот дрес, многу успешни дриблинзи и асистенции, многу голови и победи.

Секое добро, Никола ! 😉

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *