ФК Каменица Саса му го честита роденденот на нашиот фудбалер од одбраната Стефче Антовски и му посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат. Истовремено, на Стефче му посакуваме многу успешни настапи во зелено-црниот дрес, многу одземени топки, многу голови и победи.

Секое добро, Стефче ! 😉

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *