Month: April 2020

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За вечерва нашето време е резервирано за човекот кој за ФК Саса е она што е Гери Невил за Манчестер Јунајтед, лично и фамилијарно длабоко посветен и…

Read More

19 години Македонија тагува. 19 години Македонска Каменица тагува. Тагуваме за човекот кој своето СЕ го даде, за ова парче земја, за нас, за наше подобро утре. Дали можеме некогаш да изразиме и приближно доволна благодарност за делото на ГОЛЕМИОТ МАКЕДОНСКИ ЈУНАК, МИЛЕ ЈАНЕВСКИ – ЏИНГАР, кој на овој ден, пред 19 години го даде…

Read More

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За вечерва нашето време е резервирано за човекот кој од Македонскиот Ерусалим дојде во Македонска Каменица за да го “заработи својот фудбалски леб” и да го покаже…

Read More
0 Uncategorized 1493 Views

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За вечерва нашето време е резервирано за човекот кој со својата храброст на фудбалските терени ги освојуваше навивачките срца, за човекот за кој важеше онаa позната српска…

Read More

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За вечерва нашето време е резервирано за човекот кој љубовта кон ФК Саса по некоја случајност ја има во своето презиме. Човекот кој како фудбалер беше врвен…

Read More

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За вечерва нашето време е резервирано за човекот кој вели дека годините поминати во ФК Саса му се најубавиот период во животот. Тоа е човекот кој беше…

Read More

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За денес нашето време е резервирано за човекот на кого ФК Саса сеуште му е во срцето, а Македонска Каменица ја чувствува како свој втор дом. Човекот…

Read More

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За денес нашето време е резервирано за фудбалскиот “бренд” чиј прекар кажува СЕ, денес нашето време е резервирано за човекот чиј фудбалски талент е надалеку прочуен исто…

Read More

Љубота е магија. Љубовта не старее, таа само ја менува својата форма. Љубовта е нашата водилка во предизвикот наречен живот. Денес, наздравуваме во името на една безрезервна љубов, љубов која законски трае точно 45 години до денес, а како најубаво човечко чувство трае многу повеќе. Денес, ФК Каменица Саса со огромна чест и задоволство им…

Read More
0 Uncategorized 574 Views

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За денес нашето време е резервирано за човекот чија љубов кон фудбалот била посилна од уморот и километрите, човекот за кој преку ова интервју ќе се обидеме…

Read More