Day: April 1, 2020

Драги фудбалски фанатици, Вљубеници на најважната споредна работа во светот, Почитувани навивачи на ФК Каменица Саса, Вчера, Фудбалскиот Клуб Каменица Саса започна една хумана мисија, за чие отворање беше задолжен еден од најдобрите и најискусните тренери во Македонија и воедно тренер на ФК Каменица Саса, Г-динот Мите Митев. Оваа хумана мисија започна под називот Хуманитарно-Фудбалска…

Read More