Day: April 2, 2020

Фудбалскиот Клуб Каменица Саса искрено и од срце му го честита роденденот на Томе Јанев, наш пријател и поранешен фудбалер на ФК Беласица Струмица и Македонската Аматерска Фудбалска Репрезентација, посакувајќи му пред се многу здравје во годините што доаѓаат и победа над подмолната болест, многу среќа и радости. Секое добро Томче ! 😉 Од, Управата…

Read More