Day: April 4, 2020

Почитувани фудбалска фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса во наредниот период, период во кој сите треба да останеме дома одлучи да направи интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. Човекот кој прв “ќе го скрши мразот” е Зоран Васевски, за кој преку ова интервју ќе…

Read More