Day: April 5, 2020

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За денес нашето време е резервирано за човекот чија љубов кон фудбалот била посилна од уморот и километрите, човекот за кој преку ова интервју ќе се обидеме…

Read More