Day: April 6, 2020

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За денес нашето време е резервирано за фудбалскиот “бренд” чиј прекар кажува СЕ, денес нашето време е резервирано за човекот чиј фудбалски талент е надалеку прочуен исто…

Read More

Љубота е магија. Љубовта не старее, таа само ја менува својата форма. Љубовта е нашата водилка во предизвикот наречен живот. Денес, наздравуваме во името на една безрезервна љубов, љубов која законски трае точно 45 години до денес, а како најубаво човечко чувство трае многу повеќе. Денес, ФК Каменица Саса со огромна чест и задоволство им…

Read More
0 Uncategorized 720 Views