Љубота е магија.

Љубовта не старее, таа само ја менува својата форма.

Љубовта е нашата водилка во предизвикот наречен живот.

Денес, наздравуваме во името на една безрезервна љубов, љубов која законски трае точно 45 години до денес, а како најубаво човечко чувство трае многу повеќе.

Денес,

ФК Каменица Саса со огромна чест и задоволство им ја честита 45 годишнината од бракот на нашиот Шеф на Стручен Штаб, Г-динот Мите Митев и неговата поубава и понежна половина Г-ѓата Лена Митева и им посакува многу здравје во годините што доаѓаат, да дочекаат длабока старост и да се чуваат и сакаат како досега.

СРЕЌНА ГОДИШНИНА ОД БРАК ФАМИЛИЈА МИТЕВИ ! 😉

ФК Каменица Саса

ПС : Дали сте знаеле дека нашиот тренер, кога оди во кафеана секогаш ја порачува својата омилена песна :

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *