Day: April 12, 2020

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За денес нашето време е резервирано за човекот на кого ФК Саса сеуште му е во срцето, а Македонска Каменица ја чувствува како свој втор дом. Човекот…

Read More