Day: April 13, 2020

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За вечерва нашето време е резервирано за човекот кој вели дека годините поминати во ФК Саса му се најубавиот период во животот. Тоа е човекот кој беше…

Read More