Day: April 20, 2020

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За вечерва нашето време е резервирано за човекот кој љубовта кон ФК Саса по некоја случајност ја има во своето презиме. Човекот кој како фудбалер беше врвен…

Read More