Day: April 24, 2020

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За вечерва нашето време е резервирано за човекот кој со својата храброст на фудбалските терени ги освојуваше навивачките срца, за човекот за кој важеше онаa позната српска…

Read More