Day: April 28, 2020

19 години Македонија тагува. 19 години Македонска Каменица тагува. Тагуваме за човекот кој своето СЕ го даде, за ова парче земја, за нас, за наше подобро утре. Дали можеме некогаш да изразиме и приближно доволна благодарност за делото на ГОЛЕМИОТ МАКЕДОНСКИ ЈУНАК, МИЛЕ ЈАНЕВСКИ – ЏИНГАР, кој на овој ден, пред 19 години го даде…

Read More

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За вечерва нашето време е резервирано за човекот кој од Македонскиот Ерусалим дојде во Македонска Каменица за да го “заработи својот фудбалски леб” и да го покаже…

Read More
0 Uncategorized 1583 Views