Month: April 2020

Почитувани фудбалска фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса во наредниот период, период во кој сите треба да останеме дома одлучи да направи интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. Човекот кој прв “ќе го скрши мразот” е Зоран Васевски, за кој преку ова интервју ќе…

Read More

Фудбалскиот Клуб Каменица Саса искрено и од срце му го честита роденденот на Томе Јанев, наш пријател и поранешен фудбалер на ФК Беласица Струмица и Македонската Аматерска Фудбалска Репрезентација, посакувајќи му пред се многу здравје во годините што доаѓаат и победа над подмолната болест, многу среќа и радости. Секое добро Томче ! 😉 Од, Управата…

Read More

Драги фудбалски фанатици, Вљубеници на најважната споредна работа во светот, Почитувани навивачи на ФК Каменица Саса, Вчера, Фудбалскиот Клуб Каменица Саса започна една хумана мисија, за чие отворање беше задолжен еден од најдобрите и најискусните тренери во Македонија и воедно тренер на ФК Каменица Саса, Г-динот Мите Митев. Оваа хумана мисија започна под називот Хуманитарно-Фудбалска…

Read More