Day: May 7, 2020

Денес, ФК Каменица Саса преку свои претставници се приклучи на крводарителската акција која беше иницирана од првите луѓе на ОФС Кочани. Акцијата се реализираше под мотото #СпасиЖивотДарувајКрв и во истата учество земаа претставници од повеќе клубови од Фудбалскиот Исток. #БидиХуманНаправиДоброДело

Read More