Денес, ФК Каменица Саса преку свои претставници се приклучи на крводарителската акција која беше иницирана од првите луѓе на ОФС Кочани. Акцијата се реализираше под мотото #СпасиЖивотДарувајКрв и во истата учество земаа претставници од повеќе клубови од Фудбалскиот Исток.

#БидиХуманНаправиДоброДело

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *