Day: May 15, 2020

Денес, согласно одлуката на Владата за финансиска поддршка на спортисти, стручни лица од областа на спортот и спортската администрација за време на вонредната состојба, исплатени се финансиски средства на вкупно 20 фудбалери и тренери на ФК Каменица Саса. ФК Каменица Саса е меѓу клубовите со најголема поддршка од Агенција за Млади и Спорт. Управата на…

Read More