Day: May 18, 2020

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За вечерва нашето време е резервирано за човекот кој како “позајмен” играч од Вардар, првите сениорски натпревари ги игра токму во ФК Саса, пред да ја изгради…

Read More