Day: May 19, 2020

ФК Каменица Саса му го честита роденденот на нашиот прекрасен фудбалер Митар Соколовски и му посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат. Нека семејната хармонија и насмевките бидат твое секојдневие, а победите со ФК Каменица Саса една убава навика. Секое добро, Мики ! 😉

Read More