ФК Каменица Саса му го честита роденденот на нашиот прекрасен фудбалер Митар Соколовски и му посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат.

Нека семејната хармонија и насмевките бидат твое секојдневие, а победите со ФК Каменица Саса една убава навика.

Секое добро, Мики ! 😉

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *