Day: May 20, 2020

Почитувани фудбалски фанатици и вљубеници во најважната споредна работа во светот,Драги навивачи на ФК Каменица Саса, ФК Каменица Саса продолжува со своите интервјуа со многу наши поранешни фудбалери. За вечерва нашето време е резервирано за едно од најдобрите леви крила во 80-тите години од минатиот век во Македонија, за човекот кој како фудбалер на ФК…

Read More

Во Македонска Каменица фудбал нема веќе 2 и пол месеци. Поради ситуација во која се најде целиот свет на навивачите на ФК Каменица Саса им беше ускратено задоволството да го гледаат и навиваат својот омилен клуб. Но, затоа овој период беше погоден за креативно изразување, па така благодарение на две прекрасни и креативни девојчиња, големи…

Read More
0 Uncategorized 538 Views