Во Македонска Каменица фудбал нема веќе 2 и пол месеци. Поради ситуација во која се најде целиот свет на навивачите на ФК Каменица Саса им беше ускратено задоволството да го гледаат и навиваат својот омилен клуб. Но, затоа овој период беше погоден за креативно изразување, па така благодарение на две прекрасни и креативни девојчиња, големи поддржувачи на клубот,

ФК Каменица Саса за првпат во својата историја доби Фудбалски Календар и Разгледница за 2020-та година.

Истите можете да ги погледнете овде :

Уште еднаш им благодариме на прекрасните девојчиња за изработката на креативните Фудбалски Календар и Разгледница на ФК Каменица Саса (Сениорски тим).

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *