Day: May 23, 2020

ФК Каменица Саса упатува честитки до припадниците на Влашката заедница во Македонија со желби за многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат. Нека овој и секој нареден ден Ви биде исполнет со мир и семејна хармонија. Секое добро. Нека Ви е за многу години денот ! НЕКА Е ЗА МНОГУ ГОДИНИ ДЕНОТ, Г-ДИНЕ…

Read More