ФК Каменица Саса упатува честитки до припадниците на Влашката заедница во Македонија со желби за многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат. Нека овој и секој нареден ден Ви биде исполнет со мир и семејна хармонија. Секое добро.

Нека Ви е за многу години денот !

НЕКА Е ЗА МНОГУ ГОДИНИ ДЕНОТ, Г-ДИНЕ МИТЕ МИТЕВ !

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *