ФК Каменица Саса преку индивидуални донации на своите членови соберени во една збирна донација, се вклучи во донаторската акција за поддршка реконструкцијата на Црквата “Св.Пророк Илија” во Македонска Каменица.
Во акцијата се вклучија вкупно 17 членови на ФК Каменица Саса и беа соберени и предадени вкупно 6100 денари.
За текот на акција погледнете го следното видео :

Истовремено, ФК Каменица Саса ги информира сите сограѓани кои сеуште не се вклучиле во донаторската акција за поддршка на реконструкцијата на црквата “Св.Пророк Илија” во Македонска Каменица, дека истото можат да го направат преку фондот за донации на фејсбук кој сеуште е активен и кој можете да го видите на следниот линк : https://www.facebook.com/donate/2871904256257392/10223599567685841/

ГОЛЕМА БЛАГОДАРНОСТ ДО ЧЛЕНОВИТЕ НА ФК КАМЕНИЦА САСА КОИ СЕ ВКЛУЧИЈА ВО ОВАА АКЦИЈА !

ПРИКЛУЧИ СЕ И ТИ И ПОМОГНИ ЈА РЕКОНСТРУКЦИЈАТА НА ЦРКВАТА “СВ.ПРОРОК ИЛИЈА” ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА !

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *