Day: June 1, 2020

Драги фудбалерчиња на ФК Каменица Саса, Денес би сакале да Ви го честитаме 1-ви Јуни, Меѓународниот ден на Детето и да Ви посакаме многу работа и упорност, силна желба и уште поголема дисциплина во Вашите искрени цели, а тоа секако се желбите да станете професионални и познати фудбалери. Уживајте во најважната споредна работа, наши фудбалски…

Read More