Драги фудбалерчиња на ФК Каменица Саса,

Денес би сакале да Ви го честитаме 1-ви Јуни, Меѓународниот ден на Детето и да Ви посакаме многу работа и упорност, силна желба и уште поголема дисциплина во Вашите искрени цели, а тоа секако се желбите да станете професионални и познати фудбалери.

Уживајте во најважната споредна работа, наши фудбалски надежи.

Спортски поздрав од ФК Каменица Саса.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *