Почитувани навивачи на ФК Каменица Саса,
Драги фудбалски фанатици,

Денес, направивме интервју со Шефот на Стручниот Штаб на ФК Каменица Саса, Г-динот Мите Митев со кого разговаравме за крајот на фудбалската сезона 2019/20 во Втората Македонска Фудбалска Лига – Исток, како и за неговите очекувања во иднина. Интервјуто можете да го погледнете подолу.

ФК Каменица Саса : Добaр ден Г-дине Митев, како сте?

ФК Каменица Саса : И официјално заврши Втората Македонска Фудбалска Лига – Исток на начин на кој што заврши. Кои се вашите размислувања за се ова што се случува во фудбалскиот свет и очекувате ли слични проблеми и во новата сезона ?!

ФК Каменица Саса : Кога според Вас би требала да започне натпреварувачката сезона 2020/21 г. во ПМФЛ и ВМФЛ – Исток ?

ФК Каменица Саса : Се согласувате ли со начинот на кој ФК Беласица и ФК Пелистер ќе станат прволигаши?

ФК Каменица Саса : До кога е Вашиот договор со ФК Каменица Саса?

ФК Каменица Саса : Очекувате ли да продолжите да работите во Македонска Каменица? Доколку продолжите, кога би ги стартувале подготовките?

ФК Каменица Саса : Како сте задоволни од овогодишниот фудбалски ростер, што би промениле ?

ФК Каменица Саса : Во новата сезона кои ќе бидат целите на ФК Каменица Саса ?

ФК Каменица Саса : Време ли е ФК Каменица Саса да се најде во Првата Македонска Фудбалска Лига ?

Ова беше првиот дел од интервјуто со шефот на стручниот штаб на ФК Каменица Саса, Г-динот Мите Митев. Во вториот дел од интервјуто и прашања кои не се поврзани со ФК Каменица Саса а се од лична природа. Погледнете го вториот дел од интервјуто подолу.

ФК Каменица Саса : F-дине Митев, кој е Вашиот омилен фудбалер ?

ФК Каменица Саса : Омилен тренер?

ФК Каменица Саса : Омилена екипа?

ФК Каменица Саса : Натпревар кој ти оставил најголем впечаток како тренер?

ФК Каменица Саса : Кажете ни некој смешен настан кој бил дел од Вашата богата фудбалска кариера.

ФК Каменица Саса : Спортски поздрав Г-дине Митев, останете во добро здравје и имајте пријатна вечер.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *