ФК Каменица Саса им ги честитa родендените на нашите фудбалери Димитар Гоцевски и Валери Стаменовски и им посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат. Истовремено, на нашите надежи им посакуваме многу успешни настапи во зелено-црниот дрес, многу одземени топки, многу борба на зелените терени, многу голови и победи.

Секое добро, Димитар Гоцевски ! 😉
Секое добро, Валери Стаменовски ! 😉

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *