Day: June 18, 2020

ФК Каменица Саса му го честита роденденот на шефот на стручниот штаб на ФК Каменица Саса Г-динот Мите Митев и му посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат. Г-дине Митев, Нека семејната хармонија, насмевките и успесите на секое поле бидат твое секојдневие, а победите со ФК Каменица Саса една убава навика. Секое…

Read More