ФК Каменица Саса му го честита роденденот на шефот на стручниот штаб на ФК Каменица Саса Г-динот Мите Митев и му посакува многу здравје, среќа и радости во годините што доаѓаат.

Г-дине Митев,
Нека семејната хармонија, насмевките и успесите на секое поле бидат твое секојдневие, а победите со ФК Каменица Саса една убава навика.

Секое добро, Мите Митев ! 😉

За убаво славеничка вечер на нашиот стратег како и за “измамување” на насмевки кај нашите навивачи во прилог го објавуваме и “култното” интервју со Г-динот Мите Митев, интервју кое ја разбранува Македонската Фудбалска Јавност.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *